Om agendo.dk

Agendo.dk’s arbejde er primært baseret på planlægningssystemer (beslutningsstøttesystemer) der har til formål at lette arbejdsbyrden og maksimere ressourcerne hos foreninger og kulturhuse der ofte ikke har så mange ressourcer i forvejen. Derfor er det også vigtigt for os at vores produkter er af en høj kvalitet og driftsikkerhed, og til en overkommelig pris.

 

Agendo.stat

Agendo.dk er ud over de projekter der er nævnt på denne side, ved at udvikle et online statistikmodul - så snart det er klart vil det være at finde på Agendo.dk.

 

Agendo.dk er ejet af Nitus.dk

Nitus startede som et samarbejde mellem Jakob Kirkegaard og Thomas Klok. Da Nitus primært er interessebaseret har Jakob valgt at forlade Nitus pga. af manglende tid - Nitus er derefter blevet en del af Campana der er ejet af Thomas Klok.

Nitus arbejder på en ny og anderledes måde. Vi er ud over at være en særdeles kundeorienteret virksomhed, også en projektorienteret virksomhed. Vi kan godt lide gode idéer og forsøger hele tiden at forfølge disse. Hvis du har en idé til en hjemmeside, det være sig en portal, eshop etc, er du meget velkommen til at sende os en mail. Hvis vi finder idéen spændende påtager vi os finansieringen, vi fastsætter derefter en profitfordeling (jo mindre vores indskud er, jo mindre er vores del af profitten vice versa) - dette er selvfølgelig kun aktuelt hvis der er tale om et projekt der giver overskud ;-)

 

http://nitus.dk

 

Kontakt Agendo.dk